Eteisen vaihtoehdot

Apua

Jos tarvitset apua pelatessasi peliä, klikkaa apua nappia saadaksesi popup apusivun. Apua nappi sijaitsee näytön vasemmalla alhaalla Eteinen napin ja Saldo laatikon välissä.

Asetukset

Asetukset nappi sijaitsee Apua ja Ääni nappien välissä. Klikkaa asetukset nappia saadaksesi popupin vaihtoehtoja jotka auttavat sinun kustomoimaan sinun DrueckGlueck.com ympäristöäsi.

Ääni

Klikkaa ääntä saadaksesi esiin liukusäätimen josta voit joko korottaa tai laskea DrueckGlueck.comn pelien ja eteisen ääntä.

Saldo

Saldo laatikko näyttää sinun tämänhetkisen DrueckGlueck.com tilisi saldon joka päivittyy reaaliajassa samalla kun pelaat.

Kassa

Käytä kassa nappia joka sijaitsee näytön vasemmalla puolella päästäksesi DrueckGlueck.com tilillesi jossa voit tehdä talletuksia ja kotiutuksia.